Dobra poznańska firma czyszcząca tapicerki samochodowe.

#2017-05-29 01:22:34

Zamachowski

Posty: 82

Skąd: najładniejsze

Wiek: 27

Potrzebuję namiarów na dobrą poznańską firmę specjalizującą się w czyszczeniu tapicerek samochodowych. Zabrałem się za porządek z samochodem bo od nowości nic nie było porządnie prane, a do tego ostatnio miałem remont wiec woziło się kleje płytki itd. Nie wygląda to za ciekawie w każdym razie. Licze że coś podpowiecie, pozdrawiam serdecznie.
#2017-05-29 03:05:07

kosmopolitka

Posty: 61

Skąd: Pułtusk

Wiek: 34

Również przydałby mi się kontakt do dobrej firmy czyszczącej bo myślę o sprzedaży auta. Po praniu zawsze bedzie lepiej wyglądał a co za tym idzie do mniejszej ilości rzeczy ktoś się będzie mógł doczepić.
#2017-05-29 05:41:38

Wiek: 31

Jak można w samochodzie na siedzeniach wozić takie rzeczy :P. Rzeczywiście tu przyda się profesjonalne czyszczenie tapicerki samochodowej Poznań ma kilka dobrych zakładów ale na waszym miejscu umawiał bym się z nimi - http://ecomyjnia-poznan.pl/dla-auta/czyszczenie-tapicerki-samochodowej/, na stronce znajdziecie wszystkie potrzebne informacje, a w przyszłości wozić w bagażniku folie i rozkładać na siedzeniachw takich sytuacjach!. Pozdrawiam i pytajcie śmiało jak coś jeszcze chcecie wiedzieć.
#2017-05-29 06:23:03

Zamachowski

Posty: 82

Skąd: najładniejsze

Wiek: 27

Od żony się dostała bura a teraz na forum :D. Wiesz jak to jest szybko człowiek coś chce zrobić bo zaraz do roboty musi jechać i tak jakoś wyszło. Przyznaję że głupio ale nawet jak się zabepzieczy folią to po kilku takich ekscesach pyłu we wnętrzu jest co nie miara. Wszystko osiada na tapicerce i niestety trzeba prać.
#2017-05-29 06:42:45

Wiek: 31

Poniekąd się z tobą zgodzę, ale zawsze mniej powłazi w tapicerkę jeśli bedzie folia. W sumie to nawet ci zazdroszczę zapachu po czyszczeniu :]. To tak jakby się położyć pod czystą pościelą.
#2017-05-29 09:25:21

kosmopolitka

Posty: 61

Skąd: Pułtusk

Wiek: 34

Gdzieś już o tej firmie słyszałam :). Dzięki za link!
#2017-05-29 11:21:37

Wiek: 31

Mogłaś słyszeć bo od dawna działają w Poznaniu i mają dobrą renomę. Pojechałem do nich kiedyś z paskudną plamą nie mając za bardzo nadziei że cokolwiek da się z tym zrobić. Dziś byłoby mi trudno wskazać gdzie to dokładnie było także firma staje na wysokości zadania.
DODAJ ODPOWIEDŹ