Jakie macie opinie o butach Adidas ZX Flux?

#2019-02-12 07:32:49

PanienkaZOkienka

Posty: 30

Skąd: Piła

Wiek: 41

Widziałam ostatnio ten model w sklepie i naprawdę mnie zainteresował. Czy warto kupić? A może w tej cenie polować na inne obuwie?
#2019-02-12 07:54:05

Dark_forest

Posty: 38

Skąd: Żary

Wiek: 31

z tego co wiem opinie o butach młodzieżowych Adidas ZX Flux są dość dobre, w klasie mojej córki to był popularny model. Zastanawiałem się czy kupować, ale stwierdziliśmy z żoną, że wszystko, co zachęca do ruchu, jest dobre… Jeśli młodzież chce biegać to świetnie, naprawdę lepiej tak, niż przed telefonem i komputerem. A podobno w tych butach biega się wygodniej i mają lepszy wpływ na stopy. W każdym razie opinie o modelu Adidas ZX Flux opiniami, ale najlepiej przekonać się samemu.
#2019-02-12 08:39:51

virtualXI

Posty: 23

Skąd: Wrocław

Wiek: 39

mają wygodną wyściółkę, idealne do biegania. A nawet jak nie biegasz to też są wygodne, na przykład na dalsze spacery albo wyjścia na miasto, gdzie wiesz, że będziesz dużo chodzić. Na stronie https://ctxsport.com/ masz sklep sportowy, znajdziesz tam ten model w dobrej cenie. W ogóle w Internecie często bywa taniej niż w normalnych sklepach stacjonarnych.
#2019-02-12 09:58:57

PanienkaZOkienka

Posty: 30

Skąd: Piła

Wiek: 41

dzięki bardzo, zaraz zerknę sobie do tego sklepu, może uda się wyhaczyć jakąś promocję.;)
#2019-02-12 12:24:19

kosmopolitka

Posty: 61

Skąd: Pułtusk

Wiek: 34

uwielbiam ten model, mam niebieskie buty. Nie tylko świetnie wyglądają, ale też mają dobre parametry. Biegałam w nich bardzo dużo i ciągle wyglądają super, podeszwa się nie ściera, siatkę można łatwo doczyścić.
DODAJ ODPOWIEDŹ